Szolgáltatások - MissionLAB
15507
page-template-default,page,page-id-15507,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Miben tudunk segíteni?

 

A Mission Lab szolgáltatások széles skálájával tud hozzájárulni kezdeményezésed sikeréhez.

Vess egy pillantást ezekre, és keress minket bizalommal!

Valószínűleg már Te is tudod, hogy minden kezdeményezés sikerének a PR titka: a megfelelő helyen, időben, üzenettel megjelenő tartalmak. Ez az, amiben nagyon sokat tud segíteni egy PR ügynökség szakértelme, és egy kellő ismertséggel rendelkező, hiteles híresség.

 

Akár elindulni szeretne vállalatod a környezettudatosság útján, akár tovább mélyíteni szeretné CSR tevékenységét, a legjobb helyen jársz. Nagy tapasztalattal fogunk tudni nekivágni a szívedhez közel álló kezdeményezés támogatásának.

 

Az alábbiakban azt láthatod, hogy milyen konkrét módokon tudunk Neked segíteni:

  • (ÉRDEK)KÉPVISELET

  • Megmutatjuk a világnak a Te ügyedet. Legyen az egy érték, egy személyes történet, amitől több lettél, vagy egy pozitív, mások életére is jó hatással lévő szemlélet, amit meg akarsz osztani a világgal.
  • TÁMOGATÁS

  • Segítjük megtalálni azokat az intézményeket, szervezeteket, márkákat, amelyek támogatni tudják a személyes ügyed megvalósítását.
  • INFLUENCER-KÖZVETÍTÉS

  • Segítjük a márkádat abban, hogy üzeneteihez ne csak egy jó arc, de egy értékes gondolat is társuljon. Olyan emberek mellett tesszük le a voksunkat, akik kitartó és kemény munkával értek el sikereket, és akik tetteik és szavaik révén is példaképek lehetnek.
  • CSR-TANÁCSADÁS

  • Segítjük márkád a társadalmi felelősségvállalás útján: CSR kampányod minden mozzanatát felügyeljük, annak kitalálásától a megvalósításáig.
MI A TE ÜGYED?

Ha úgy érzed, hogy kellően sokat állnak mögötted, kellően sok követővel rendelkezel, illetve szeretnél adni a társadalomnak, szeretnél társadalmi kezdeményezéseket segíteni, vagy cégeket és vállalatokat a társadalmi felelősségvállalás útján, akkor bátran fordulj hozzánk.

 

Akár konkrét céllal, akár csak egy elképzeléssel jössz hozzánk, mi segíteni fogunk megtalálni, hogy hol van a legnagyobb szükség a hangodra.

 

Ha szeretnél többet megtudni rólunk és munkánkról, keress fel minket bátran!

Ha kérdésed van, vagy szeretnél többet megtudni a Mission Labről, keress fel minket!