William Benko, Speak Akadémia - Az Önbizalom és a Tehetség ügye - Mission Lab
14950
page-template-default,page,page-id-14950,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

AZ ÖNBIZALOM ÉS A TEHETSÉG ÜGYE

Félünk felvállalni magunkat, és még jobban félünk kiállni a nyilvánosság elé, és azt mondani: ez vagyok én, ezt gondolom. Pedig egy ország sikeréhez önbizalommal teli állampolgárokra van szükség.

Benkő Vilmos üzletember, az Amerikai Kereskedelmi Kamara volt elnöke, számos nemzetközi szervezet és alapítvány, a Fulbright Hungary, a Csodalámpa Alapítvány vezetőségi tagja, a MATEHETSZ tehetség nagykövete, a Toastmasters Hungary megalapítója.  Az Egyesült Államokban nevelkedett Benkő Vilmos úgy látja, a rendkívüli tehetségekkel megáldott Magyarországon meglepően sok ember küzd önbizalomhiánnyal. “Félünk felvállalni magunkat, és még jobban félünk kiállni a nyilvánosság elé, és azt mondani: ez vagyok én, ezt gondolom. Pedig egy ország sikeréhez önbizalommal teli állampolgárokra van szükség.”

 

A Speak Akadémia célja küldetése ezért, hogy a retorikai készségek fejlesztésén keresztül önbizalmat és bátorságot adjon az embereknek. Tréningek során olyan helyzetek alakulnak ki, ahol a nyilvános szereplést és a vélemény-nyilvánítást lehet gyakorolni. Mindezt úgy, hogy közben a technológiai gondolkodás is teret kap: Benkő Vilmos a jövőkutatás elkötelezett híve, tréningjei során pedig arra ösztönöz tömegeket, hogy ezt az attitűdöt is beépítsük a sikeres mindennapjainkba.

Partneri együttműködésekkel kapcsolatban írj a partnerseg@missionlab.hu-ra!

WILLIAM BENKO

SPEAK AKADÉMIA ALAPÍTÓ