Törköly Erika, az Énidő mozgalom alapítója - Mission Lab
15059
page-template-default,page,page-id-15059,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

ÉNIDŐ ÜGYE

Manapság az őrült információs áradat közepette az információk hasznos rendezésének van értéke: ha hiteles embertől halljuk, akkor elhisszük, és beépítjük mindennapjainkba.

Törköly Erika, a Mission Lab társalapítója, a selfbranding egyik úttörője szakértői csapatával együtt segít abban, hogy mindenki rálépjen a neki szánt legjobb útra: önismerettel, önképzéssel, valamint testi, lelki, és szellemi szinten is jelen lévő öngyógyító folyamatokkal. Manapság az őrült információs áradat közepette az információk hasznos rendezésének van értéke: ha hiteles embertől halljuk, akkor elhisszük, és beépítjük mindennapjainkba.

 

Törköly Erika és az Énidő coaching abban segít, hogy megtaláljuk ezeket a hitelt érdemlő értékeket, hogy felfedezhessük a saját lehetőségeinket, a bennünk élő erőt és nagyságot. A Énidő coaching első körében az énidő személyre szabott definiálására kerül sor: mi az, amit időben és energiában magunkra tudunk szánni, meg tudunk magunknak engedni és teremteni. Ezt követően, a segítő szakértők segítségével, meghatározásra kerülnak azok az utak, válaszok, és eszköztárak, ami hozzájárulnak az ‘énidőnk’ megtalálásához, önmagunk szárnyalásához.

TÖRKÖLY ERIKA

ÉNIDŐ MOZGALOM ALAPÍTÓJA