Pásztor Anna énekes - Az Elfogadás és a Szabadság ügye - Mission Lab
14939
page-template-default,page,page-id-14939,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

AZ ELFOGADÁS ÉS A SZABADSÁG ÜGYE

Az élet korlátlan megélése, a sztereotípiák megvizsgálása, alternatív utak keresése. Űrkutatás, csak a Földön: fel nem fedezett, pulzáló életlehetőségek felfedezése. A körülöttünk lévő számtalan nyílászárók kinyitása.

Pásztor Anna maga az egyéniség. Amikor megkérdezték tőle, hogy mi az ő ügye, gondolkodás nélkül a szabadság volt a válasza. Egy örök harcos, egy elkötelezett művész, akinek egy percig sem volt kérdés, hogy bárki más is lehetne, mint önmaga, még akkor sem, ha a társadalmi konvenciók máshogy diktálják. Mindemelett kedves, segítőkész, és odaadó anya, aki dalszövegeivel sokakat  az önkifejezésre inspirál.

Anna amerikai tanulmányai elvégzése után itthon találta meg a boldogságot: zenekara tagjaival életre szóló barátság köti össze, 25 éve él boldog párkapcsolatban, és 40 évesen szülte meg első gyermekét, mára pedig már kétgyermekes anyuka.

Számtalan televíziós műsorban és újságcikkben szerepel, ahol meglepő őszinteséggel beszél mindarról, amiben hisz, és amit büszkén képvisel. És hogy mi is az pontosan? Anna célja, hogy egy olyan művész legyen, akire a fiatalabb generációk felnézhetnek, aki által a kedvesség, egymás segítése, önmagunk elfogadása, és az élet szeretete futótűzként terjed.

Partneri együttműködésekkel kapcsolatban írj a partnerseg@missionlab.hu-ra!

PÁSZTOR ANNA

ÉNEKES, ELŐADÓMŰVÉSZ