Bedő Imre, Férfiak Klubja alapító - A Férfiak Ügye - Mission Lab
14935
page-template-default,page,page-id-14935,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

A FÉRFIAK ÜGYE

A Férfiak Klubja célja egy olyan közösség kialakítása, ahol férfiak és nők együttesen dolgoznak, hogy a jövő generációi olyan férfi-mintákat következhessenek, amelyek egyensúlyt teremtenek a női és férfi szerepek között.

Bedő Imre hisz a férfiasság értékeiben, és abban, hogy a férfi és apa lét igen nagy felelősség és feladat. Immár 4 éve ezért indította el a Férfiak Klubját, amely mára több mint 130. 000 követőt számlál, többek között számos üzletember és művész is a kezdeményezés mellé állt.

 

A Férfiak Klubja független társadalmi szervezete és alapítója, Bedő Imre immár 4 éve foglalkozik kifejezetten a férfiak és férfitársaságok motiválásával, elérve ezzel összefüggésben a nőket, a vállalatokat, és a családokat is. Az általa írt Férfienergia című sikerkönyvet szakemberek és laikus olvasók ezrei forgatják. Rendszeres rendezvényein, határon innen és túl tartott előadásain, vállalati és civil felkérésre emberek tömegeit inspirálja beszédeivel, előadásaival, írásaival. Munkáját hosszú évek óta állandó médiafigyelem kíséri.

 

Hogy mi keltette életre a Férfiak Klubját? Miért érezte úgy Bedő Imre, hogy ez egy ma nagyon is aktuális, közös társadalmi ügyünk? Mára általánossá vált a kérdés, hogy “hol vannak a férfiak?”. A férfi értékek, a tartás, döntésképesség, az önállóság, lelkierő, vagy a felelősségvállalás hiánya nem csak a párkapcsolatokat, családi és társadalmi viszonyainkat, de akár a munkahelyeinket is veszélyezteti.

 
Vállalati előadásait, tréningjeit kifejezetten mint társadalmi felelősséget érző közgazdász és vállalatvezetési, vállalkozási tapasztalattal rendelkező szakember alakítja ki. Ismeri a folyamatos szervezetépítés és megtartás problémáit. Paradigmaváltó, inkonvencionális, nem szokványos megoldásokat ad a munkatársak motiválására, lelkesítésére, az elkötelezettség és lojalitás megerősítésére, az önállóság és a felelősségvállalás megerősítésére.

 

A Férfiak Klubja célja egy olyan harmonikus közösség kialakítása, ahol férfiak és nők együttesen dolgoznak, hogy a jövő generációi olyan férfi-mintákat követhessenek, amelyek egyensúlyt teremtenek a női és férfi szerepek között, mindehhez a való életből vett esetekkel példát mutatva, mind előadásaiban, mind könyvében.

Partneri együttműködésekkel kapcsolatban írj a partnerseg@missionlab.hu-ra!

Bedő Imre

BEDŐ IMRE

A FÉRFIAK KLUBJA ALAPÍTÓJA
Bedő Imre